Laatste nieuws: Gebruik de Bestelhulp voor uw telefonische bestelling
Cafetaria Roerdalen wordt gerund door eigenaar Ger Verstappen en zijn team. Cafetaria Roerdalen is een geheel zelfstandig opererend bedrijf en is niet aangesloten bij een "fast-food" keten of enig ander "samenwerkingsverband".

Hier vindt u nog huiselijke gezelligheid, producten van hoge kwaliteit en een assortiment dat bestaat uit friet, meer dan 60 verschillende snacks, menu's, ijs en dranken. Het assortiment is zeer divers, u kunt kiezen uit 3 soorten friet (dikke, dunne of ambachtelijke friet).

Alle producten kunnen in de Cafetaria genuttigd worden maar ook meegenomen worden. Na een uitgebreide metamorfose waarbij het gehele interieur werd aangepast zijn er binnen 19 zitplaatsen en in de zomerdag wordt dit uitgebreid met een terras. Cafetaria Roerdalen beschikt over een luifel en terrasafscheiding aan de voorzijde van het pand (zie foto's) en heeft een fantastisch uitzicht over het natuurlijke landschap van Montfort en dat midden in het centrum van het dorp.


In Cafetaria Roerdalen wordt gewerkt volgens de HACCP methode.

Het "Hazard Analysis and Critical Control Point" concept (HACCP concept) werd in 1959 in de VS ontwikkeld toen een Amerikaans voedselverwerkingsbedrijf door NASA werd geinstrueerd voedsel te produceren dat 100% veilig was voor consumptie in de ruimte. Dit preservatieve concept werd vervolgens verder ontwikkeld in samenwerking met NASA en werd in 1971 in de VS gepubliceerd en gedocumenteerd als de HACCP.

Pas in 1985 werd de implementatie ervan aanbevolen door de US National Academy of Science (NAS) voor alle bedrijven in de voedingssector. Sindsdien is het systeem getest en wereldwijd verder ontwikkeld. HACCP omvat de implementatie van een zelfcontrolerend systeem door bedrijven om de veiligheid van voedsel te garanderen en gezondheidsgevaren te voorkomen.

Meer informatie over de HACCP methode:
- Kenniscentrum Horeca.
- Voedingscentrum.